13.9 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 8:17
No menu items!

DNA, sesizată în legătură cu proiectul pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna

spot_img

Departamentul de Luptă Antifraudă a sesizat DNA în privința proiectului pe fonduri europene care a avut ca beneficiar firma lui Dan Barna.

Sesizarea are legătură cu proiectul”Biblioteca bunelor practici”, care are ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare DCG SRL, care i-a aparţinut lui Dan Barna şi soţiei sale, Olga Totolici.

„În urma verificărilor efectuate în cazul proiectului „Biblioteca bunelor practici. Concept inovator de dezvoltare a mediului rural” (POSDRU/135/5.2/S/125782 – cod SMIS 51031), având ca beneficiar S.C. Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, au rezultat indicii privind posibila săvârșire a unor fapte de natură penală, motiv pentru care Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF a procedat la întocmirea actelor de sesizare.

Întreaga documentație a fost transmisă Direcției Naționale Anticorupție (Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție)”, anunță DLAF, potrivit Mediafax.

Aceasta nu este prima sesizare pe care cei de la DLAF o fac cu privire la Barna. DNA a mai fost sesizată într-o situație similară, însă dosarul a fost clasat recent.

                                                                                                                Adina Silav