15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 10:08
No menu items!

Diaspora PNL îl susține pe Ludovic Orban la șefia partidului

spot_img

PNL Diaspora a luat decizia de a-l susţine pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al partidului, la Congresul din 25 septembrie.

Colegiul Director al PNL Diaspora a decis, miercuri, cu 29 de voturi pentru şi 5 împotrivă, susţinerea moţiunii „Forţa Dreptei”, a preşedintelui Ludovic Orban, în timp ce moţiunea lui Florin Cîţu, „România Liberală”, a obţinut 7 voturi pentru şi 27 de voturi împotrivă.

„Ludovic Orban este singura opţiune pe care o are Partidul Naţional Liberal. Am ajuns într-o situaţie dificilă, PNL este foarte aproape de pierderea guvernării sau, mai rău, de refacerea alianţei USL. Niciuna dintre aceste situaţii nu este dorită de electoratul nostru, iar asta se vede din noile cifre ale sondajelor. Singurul om politic cu experienţa şi tactul necesar pentru ducerea la bun sfârşit a mandatului dat de cetăţeni este Ludovic Orban (…) Ludovic Orban este şi va fi preşedintele Partidului Naţional Liberal!”, a scris, pe Facebook, senatorul Viorel Badea, preşedintele PNL Diaspora. 

E. Stan