5.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 5:54

Detalii șocante: Drăghici își abuza fiica după ce îi citea povești la culcare

spot_img

Apar detalii șocante despre Bogdan Drăghici, președintele T.A.T. A (Alianța Antidiscriminare al Tuturor Tăticilor) arestat preventiv pentru agresiune sexuală și viol în formă continuată.  Drăghici este acuzat de abuz sexual şi în alte două cazuri. 

Agresiunile asupra fiicei vitrege s-au petrecut atât în locuinţa familiei, dar şi în timpul deplasărilor pe care Drăghici le făcea pentru a acorda asistenţă altor taţi care doreau custodia copiilor şi în care el îşi lua fiicele. Aflând de celelate două cazuri, fosta sa soţie, doctoriţa Helen Drăghici, temându-se că şi fiicele ei ar fi putut fi victime, a vrut să sesizeze DGASPC, unde însă afirmă că i s-a reproşat că încearcă să îl defăimeze pe Bogdan Drăghici, considerat un tată model, scrie news.ro 

Surse apropiate anchetei au relatat pentru News.ro că Helen Drăghici ar fi declarat că în aprilie anul acesta a fost contactată de poliţişti, care i-au cerut detalii în legătură cu poze făcute de Bogdan Drăghici copiilor şi cu activitatea lui pe internet, context în care poliţistul a sfătuit-o să se uite la filmul „Leaving Neverland” – referitor la acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson – şi să discute cu fiicele sale. Astfel fiica sa i-a relatat abuzurile la care a fost supusă.

Sursele citate au declarat că Drăghici obişnuia să le citească fiicelor sale poveşti seara la culcare, iar unele agresiuni s-ar fi petrecut la finalul unor astfel de seri.

Conform aceloraşi surse, primul viol asupra fiicei vitrege a avut loc în dormitorul conjugal, în timp ce soţia lui Bogdan Drăghici, medicul Helen Drăghici, se afla în Germania, unde îl însoţea pe tatăl acestuia pentru o intervenţie chirurgicală. 

Sursele citate au afirmat că Drăghici obişnuia să le cumpere lenjerie intimă şi costume de baie fiicelor mai mari, obligându-le să le probeze, timp în care, în pofida protestelor fetelor, privea şi el în cabina de probă. Acasă le punea din nou să probeze obiectele cumpărate şi le fotografia.

De asemenea, el instituise o competiţie între fete cu privire la participarea la activităţi şcolare şi extraşcolare, iar cele care obţineau cele mai bune rezultate primeau cadouri sau îl însoţeau în deplasările în ţară în care consilia şi asista alţi taţi pentru a obţine custodia copiilor. Câştigătoare erau de obicei tot fiicele mai mari, inclusiv cea care a fost victima agresiunilor sale, agresiuni petrecute inclusiv în timpul unor astfel de deplasări.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că încă două fete apropiate familiei au declarat că în jurul vârstei de 12 ani au fost agresate de către Bogdan Drăghici.

În cazul uneia dintre fete, unde a fost înregistrat un singur episod de abuz, Helen Drăghici, la acel moment în proces de divorţ cu Bogdan Drăghici, s-a adresat Secţiei 24 Poliţie, care a ataşat sesizarea unui dosar deja în lucru care avea ca obiect nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, în condiţiile în care Bogdan Drăghici nu îi permitea să o viziteze pe fiica lor.

În cazul celei de a doua fete, acum majoră, agresiunile au durat aproape trei ani, acesteia spunându-i-se, la momentul la care s-a adresat poliţiei, că faptele s-au prescris şi că oricum nu au dovezi. După ce a aflat de acest caz, Helen Drăghici s-ar fi adresat, spun surse judiciare, DGASPC, exprimând temeri în legătură cu faptul că şi fiicele sale ar fi putut fi victime, însă i s-a răspuns că încearcă să îl defăimeze pe Bogdan Drăghici, considerat un tată model.