21.4 C
București
luni, 20 mai 2024 - 15:10
No menu items!

Deratizare și curățenie în sectorul 6, cu voluntari. NU de la Primărie. GALERIE FOTO

spot_img

Voluntarii Fundației Din Suflet, Pentru Suflet s-au apucat să deratizeze și să facă dezinsecții și curățenie în blocurile din sectorul 6, cu ajutorul unei firme specializate.

Sute de cetățeni au semnalat că în ultimii ani, subsolurile blocurilor sunt invadate de rozătoare, ghenele de gunoi sunt pline și ele de șobolani și gândaci, iar între blocuri sunt gunoaie nestrânse. Reclamațiile au fost făcute și la Primăria sector 6, condusă de Rareș Mănescu, dar nu a răspuns nimeni oamenilor.

Specialiștii firmei DDD și voluntarii fundației au făcut lucrări de deratizare, dezinsecție, curățenie, igienizare la zeci de blocuri din cartierele Militari, Crângași, Drumul Taberei. În unele zone, după salubrizare, voluntarii au plantat copaci și au strâns frunzele uscate.

Am continuat să plantăm, dar și să salubrizăm! Și fiindcă cetățenii ne-au solicitat, au fost efectuate și lucrări de deratizare și dezinsecție în incinta subsolurilor, a ghenelor de gunoi și a spațiilor comune! Facem curat în Sectorul 6, împreuna, Din Suflet, Pentru Suflet!

Ștefan Florescu

Cetățenii din cartierele salubrizate de voluntari au fost bucuroși de demersul inițiat de fundație și au povestit câte cereri au adresat autorităților, cereri la care nu au primit răpunsuri.

Articolul precedent
Articolul următor