13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 4:19
No menu items!

Decizia CCR a nemulțumit-o. Ramona Săseanu a plecat cu scandal din TVR

spot_img

Interimatul Ramonei Săseanu la Televiziunea Română s-a terminat după doar o lună şi jumătate, în urma deciziei CCR privind numirile neconstituţionale la TVR şi Radio România.

După ce judecătorii CCR au pronunţat neconstituţionalitatea numirilor interimare din Televiziunea Publică, precum şi de la Radio România, Liviu Popescu s-a retras discret. Nu la fel ar fi făcut însă și Ramona Săseanu, care ar fi plecat, miecuri, din instituţie, cu scandal, potrivit Adevărul. 

Mai mult, Ramona Săseanu şi-a angajat un nou consilier, care şi-a început activitatea marţi. Acesta e un liberal cunoscut în organizaţia PNL Sector 1, Florin Ivan. 

Publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR, cu tot cu motivare, a determinat-o pe Săseanu să anuleze şedinţa cu alte persoane din conducerea instituţiei. Aceasta şi-a încuiat biroul de la Televiziunea Română şi i-a ameninţat pe o parte din angajaţi, cerându-le să nu încerce să intre pentru că altfel se poate ajunge inclusiv în instanţă.   

Parlamentul trebuie să se reunească pentru a stabili o nouă conducere a instituţiei. TVR nu are PDG şi nu are nici Consiliu de Administraţie.