23 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 23:26
No menu items!

Dario Bonetti este noul antrenor al clubului Dinamo

spot_img

Antrenorul italian Dario Bonetti a semnat cu Dinamo un contract valabil pentru un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă unul, a anunțat gruparea din Ștefan cel Mare, pe pagina oficială de Facebook.

„Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului”, a declarat, miercuri, directorul executiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan.

La sosirea în România, Bonetti a declarat că își dorește să salveze echipa și că va face tot ce poate pentru a remedia situația critică de la echipă. 

„Întotdeauna sunt bucuros ca am șansa să vin aici. Nu știu nimic pentru moment, trebuie sa ma întalnesc cu oficialii, să înțeleg ce se întâmplă. Treaba mea este să antrenez, restul nu este problema mea. Iubesc fotbalul și iubesc Dinamo. Dacă sunt aici este clar că vreau să antrenez la un club. Sunt aici pentru că vreau să fac ceva.”, a declarat Bonetti la sosirea în România, în urmă cu două zile.

Dario Bonetti, cel cu care ‘câinii’ au câștigat ultimele două trofee, Cupa si Supercupa României, s-a intors în Ștefan cel Mare, pentru a  scoate clubul Dinamo din criză.