2.5 C
București
marți, 31 ianuarie 2023 - 15:59
No menu items!

Daniel Băluţă îi cere demisia lui Răzvan Sava pentru „Pasajul Neputinței Liberale”

spot_img

​Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, îi cere demisia primarului general interimar, Răzvan Sava, după refuzurile repetate de a accepta propunerile de decongestionare a traficului rutier de la Pasajul Piața Sudului, unde lucrările subterane parcă nu se mai termină.

„Pasajul Sudului este coşmarul bucureştenilor din Sectorul 4. Recent, Primăria Generală a mai închis un sens de circulaţie. Aerul din zonă este irespirabil. Poluarea fonică depăşeşte limitele admisibile. Nervii şoferilor sunt întinşi la maxim. Nimeni nu plăteşte greşelile de proiectare. Întârzierile costă Bugetul Primăriei. 80 de milioane de lei. Bani europeni pierduţi, pentru că nu s-au terminat lucrările în termenii stabiliţi”, a spus Daniel Băluță într-un mesaj public.

El precizează că a solicitat, zilele trecute, Primăriei Capitalei aprobarea pentru două rute ocolitoare: una care să ocolească Complexul Big Berceni, pe traseul strada Cărăruia-strada Mărţişor-Șoseaua Olteniţei. Cealalaltă rută, din Şoseaua Olteniţei, pe lângă Parcul Copiilor, până în Tineretului.

Daniel Băluță își exprimă îngrijorarea că, prin lipsa unui răspuns din partea factorilor responsabili, nu pot fi deschise, de luni, rutele ocolitoare, astfel că nu se știe ce se va întâmpla până la termenul de 30 iunie.

Eu personal ştiu ce fac. Cer demisia Primarului General Interimar Răzvan Sava, pentru incapacitate organizatorică! Domnul Răzvan Sava este incapabil să ia decizii, nu are viziune! Nu răspunde la apelurile noastre disperate. Nu mai putem aştepta, cer cetăţenilor din Sectorul 4 să mi se alăture! Nici la Arena Naţională nu a fost capabil să dea un termen. Amână. NU POATE! Demisia lui Răzvan Sava e ultima soluţie. Bucureștiul are nevoie de un primar responsabil, care pune interesul cetățenilor pe primul loc. Bucureștiul are nevoie de un primar care să acționeze, să ia decizii pentru cetățeni și să aibă curaj să-și asume responsabilitățile ce decurg din funcția pe care a acceptat-o, aceea de primar general

Daniel Băluță
primarul sectorului 4

pasaj piata sudului

Pentru că Răzvan Sava și-a anunțat public intenția de a candida la Primăria Sectorului 4, obstinația sa de a refuza rezolvarea problemei de la Piața Sudului nu se explică decât prin aceea că, după eventuala sa numire oficială drept candidat al PNL în sectorul 4, va prezenta, în campania electorală, soluția salvatoare pentru cetățeni. Dacă așa ar fi, atunci Răzvan Sava dovedește că pune mai presus interesele politice personale dar și de partid mai presus decât interesele cetățenilor cărora le va cere votul.

Valeriu Motoc