17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 12:20
No menu items!

Dan Voiculescu: Atacurile la adresa lui Florin Cîțu sunt „nedemne și rușinoase”

spot_img

Incidentul în care a fost implicat premierul Florin Cîțu, în SUA, în urmă cu două decenii, ar trebui să fie un subiect încheiat, transmite Dan Voiculescu într-o postare pe blog.

Fondatorul doctrinei umanismului pragmatic afirmă că orice atac din motive politicianiste este rușinos și lipsit de demnitate, mai ales în condițiile în care incidentul a fost sancționat deja de autorități.

„Doctrina Umanismului Pragmatic promovează cu tărie Demnitatea, Onoarea și Curajul ca atribute ale ființei umane. Consider atacurile din aceste zile la adresa Prim Ministrului Florin Cîțu ca fiind lipsite de demnitate.

Nu poți reproșa unui om faptul că în urmă cu peste 20 de ani a fost pedepsit pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. O abatere pentru care a fost sancționat, la vremea respectivă. Este rușinos și nedemn să ataci, din motive politicianiste, o persoană. Indiferent de funcția pe care o ocupă. Politica nu se poate face fără demnitate, fără onoare!”, transmite Dan Voiculescu pe blog.

Emanuel Stan