-2.5 C
București
duminică, 5 februarie 2023 - 22:25
No menu items!

Dan Barna acuză o încălcare a protocolului de colaborare în coaliția de guvernare. „Nu vă jucați cu USR PLUS”

spot_img

Vicepremierul Dan Barna a susținut o declarație de presă. El a venit cu detalii după scandalul iscat în ședința de guvern pe tema proiectului Anghel Saligny. Înainte de aceasta, liderii USR PLUS s-au întâlnit pentru a stabili ce decizie ar putea lua în cazul în care neînțelegerile persistă. „Pentru noi, toate opțiunile sunt pe masă”, a declarat Dan Barna.

„Un articol din protocol arată că pregătirea ședinței de guvern se face în coaliție
Apreciez că premierul a acceptat să nu forțeze ordinea de zi, și să mai avem o ședință de guvern în această seară”, a spus Dan Barna.

Vicepremeirul și liderul USR PLUS spune că orice variantă este posibilă.

„Pentru noi, toate opțiunile sunt pe masă. Vom vedea cum evoluează situația la ședința de guvern în această seară. PNDL e un program exact ca cele ale lui Liviu Dragnea, risipă de bani și subdezvoltare.”

„Nu vă jucați cu USR PLUS, suntem aici să guvernăm, nu ne dăm bătuți”,a avertizat Dan Barna în conferința de presă, 

Întrebat dacă moțiunea de cenzură rămâne o opțiune, Dan Barna a spus: ”Exact asta a fost discuția cu colegii, toate opțiunile sunt masă, literal toate opțiunile”

Dan Barna a anunțat la finalul conferinței de presă că în aceasta seară liderii USR PLUS vor lua o decizie în funcție de cum va decurge ședința de guvern de la ora 19.00. 

C.Dumitrescu