14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 13:47

Dacian Cioloș, premier desemnat cu o săptămână înainte de Masacrul Colectiv

spot_img

Numele lui Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru a fost dezvăluit în spațiul public încă din 22 octombrie, cu exact o săptămână înainte de tragedia din Colectiv, care a scos în stradă zeci de mii de oameni pentru a schimba Givernul Ponta.

Desemnarea de către Klaus Iohannis a lui Cioloș ca prim-ministru a fost dezvăluită, în 22 octombrie, de realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan, în emisiunea „Unu la unu”, de la Realitatea FM.

Potrivit lui Bogdan, zilele lui Victor Ponta la Palatul Victoria erau numărate.

Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloș. Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloș are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR

Rareş Bogdan

„Cătălin Predoiu mai sta puţin în umbră”, a adăugat realizatorul tv subliniind că acesta ar putea deţine cel mult o funcţie de vicepremier şi de ministru al justiţiei în viitorul guvern tehnocrat.

Valeriu Motoc