4.2 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 20:47
No menu items!

Dacian Cioloș NU merge la discuțiile cu Klaus Iohannis: „Noi nu mimăm democrația”

spot_img

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș nu va fi prezent la discuțiile pe care Dan Barna le va avea marți după-amiază la Cotroceni, la ora 16, pe tema crizei din coaliția de guvernare.

Dacian Cioloș, care este și președintele grupului Renew Europe, are o vizită de lucru la Palatul Elysee, cu Emmanuel Macron. Liderul USR PLUS a comentat anunţul retragerii miniştrilor formațiunii din Guvern, punctând că este corect și că USR PLUS nu mimează democraţia, ci apără reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ.

”Anunţul miniştrilor USR PLUS că demisionează este cel corect în situaţia în care PNL şi PSD blochează moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS. Noi nu mimăm democraţia. Apărăm reformele şi ţara de hoţie cu orice preţ. Şi nu ne cumpără nimeni cu funcţii şi privilegii!”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Dan Barna a confirmat că abia luni seară, înainte de anunțul public privind demisiile USR PLUS din Guvern, a primit un telefon de la Palatul Cotroceni și a fost invitat la discuții cu președintele Klaus Iohannis, marți după-amiază.

Marilena Nedelcu