23 C
București
luni, 20 mai 2024 - 18:36
No menu items!

Cum l-a sfidat Vlad Voiculescu pe premierul Cîțu

spot_img

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a început declaraţia de presă de duminică în timp ce premierul Florin Cîţu era deja într-o altă conferinţă de presă.

Dacă inițial a părăsit pupitrul imediat ce a sosit, Voiculescu părea că va aștepta ca premierul să termine declarația de presă. Numai că el s-a întors după câteva zeci de secunde, s-a pregătit pentru declarație, dar iarăși s-a răzgândit.

Consiliera lui se aude pe fundal când îi atrage atenția că nu are mască, iar la Antena 3 tocmai fusese difuzat un reportaj în care oamenii nu purtau măști. Dar ministrul se întoarce, a treia oraă la pupitru, tot fără mască, spunând că „este singur”.

Conform unor surse guvernamentale, premierul și ministrul Sănătății s-ar fi înțeles, duminică, să iasă în public întâi Florin Cîțu de la Ciolpani, apoi Vlad Voiculescu singur, fără ziariști, la ministerul Sănătății.

De altfel, declarația anunțată a premierului a fost la ora 15, iar a lui Voiculescu, amânată până la 15.45. Iar declarațiile au început în același timp, la ora 16.00.

Pe lângă faptul că ambii oficiali răspundeau la întrebările privind situația de vineri, de la Spitalul Foișor, televiziunile au fost puse în dificultate, neștiind pe care dintre cei să îl lase să se audă pe sunet.

Dupp ce și-a terminat declarația de presă, Vlad Voiculescu l-a sfidat din nou pe premier, când consiliera lui i-a spus că a ieșit exact în același timp cu premierul: „Așa, și noi ce să facem?” a fost replica lui Vlad Voiculescu.