4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 23:36
No menu items!

Cum ignoră angajații de la spații verzi sector 6, gunoiul pe care ar trebui să-l strângă. GALERIE FOTO

spot_img

În timp ce angajații de la Domeniul Public sector 6 se prefac că nu văd gunoaiele de pe străzi, voluntarii le strâng și plantează puieți prin cartiere.

Indolența angajaților de la Administrația Domeniului Public al sectorului 6, de la Primăria sector 6, plimbă containerele pe străzile pline de gunoaie. Fotografiile suprinse de Voluntarii Fundației Din Suflet, PentruSuflet, arată cât de mult le pasă aleșilor și angajaților autorității locale din sectorul 6 de cetățenii care i-au ales. Zona în care deșeurile zac pe spațiul verde, dar angajații ADPDU sector 6 trec nepăsători pe lîngă ele este chiar lângă sediul lor, porțiunea cuprinsă între strada Lt. Aviator Gh. Caranda și “Ho și Min” (Bd. Timișoara).

Că Sectorul 6 are aspectul unei gropi de gunoi este o realitate cu care, din nefericire, suntem nevoiți să ne confruntăm zilnic! La fel și faptul că lucrători plătiți din banii noștri taie efectiv frunza la câini, defilând nepăsători printre munții de gunoaie! Iată de ce se impune ca, pe lângă acțiunile de salubrizare prin care ne dorim să facem curat în Sectorul 6, se impune și realizarea unei curățenii generale printre angajații Autorității Locale Sector 6!

Fundația Din Suflet, Pentru Suflet

Voluntarii Fundației au continuat, zilele aceastea, campania de plantare de puieți, campanie demarată în primăvara acestui an. Ei au răspuns dorințelor asociațiilor de proprietari care au vrut să își înfrumusețeze spațiile verzi din jurul blocurilor.

Fundația Din Suflet, Pentru Suflet a pus la dispoziția oamenilor 300 de bucăți de stejar roșu ornamental, material care a fost donat Fundației și pe care voluntarii îl donează, la rândul lor.

M. Nedelcu