10.8 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 23:52

Criminalul din Caracal, filmat în timp ce o sechestrează pe Alexandra în mașină

spot_img

Anchetatorii sunt în posesia imaginilor surprinse de camerele video în momentul în care Alexandra a fost sechestrată în mașină de Gheorghe Dincă.

Detaliile sunt șocante.

Pentru localnicii din zonă, alternativa “ia-ma nene” este aproape singura de a se deplasa spre orașul Caracal sau viceversa.

Este varianta la care a apelat și Alexandra pentru a ajunge la liceul la care învăța și unde urma să se întâlnească cu prietenul ei.

S-a urcat în mașina criminalului și i-a spus că vrea să ajungă la Liceul Mihai Viteazul din Caracal.

Gheorghe Dincă a oprit autoturismul în apropiere de unitatea școlară, chiar în dreptul unei camere de supraveghere.

Imaginile l-au surprins pe Dincă în momentul în care coboară de la volan și intră înapoi în mașină pe portiera din spate.

Pe banchetă se afla Alexandra, iar acolo, Dincă rămâne aproximativ 20 de minute.

Anchetatorii cred că acesta a fost momentul în care Alexandra este efectiv sechestrată.

Dincă este din nou văzut pe imagini în momentul în care iese din mașină pe portiera din spate, urcă la volan și demarează. Cel mai probabil spre casa în care a comis oribila crimă.

„Din procesul verbal de vizualizare din 25 07.2019, reiese că în data de 24.07.2019, o maşină gri, marca Renault Megane Break s-a oprit pe str… în dreptul porţilor de acces al Liceului Teoretic Mihai Viteazu. Din această maşină a coborât pe partea stângă o persoană de sex masculin, care s-a urcat apoi în maşină pe uşa din stânga spate unde a stat aproximativ 20 de minute”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj, care a decis, sâmbătă, arestarea lui Gheorghe Dincă.

„Întrucât în acea seară, minora nu s-a întors acasă şi nu a răspuns apelurilor telefonice, în ziua de 25.07.2019, Măceşanu Tudoriţa reclamă dispariţia sa”, notează judecătorii.