9.7 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 8:58

Polițistul de la 112 către Alexandra: Nu mai ține linia ocupată!

spot_img

Dialogul cu politistul de la 112 de care a avut parte Alexandra în ultimele clipe de viață este absolut revoltător. Un fragment din aceasta conversatie a fost făcut public de Antena 3.

Alexandra a stat aproximativ 30 de minute singură în casă groazei, timp în care Gheorghe Dincă a mers la o farmacie.

Alexandra a avut șansa de a găsi unul din cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă și, desi era legată cu sârmă de mâini și picioare, a reușit să sune la 112.

Dispecerul care i-a raspuns a tratat-o cu superficialitate , desi tot el a mărturisit la un alt post de televiziune că fata plângea și cerea disperată ajutor autorităților. Polițistul i s-a adresat fetei în repetate rânduri cu “mă”, iar în final i-a spus să nu mai țină linia ocupată.

Polițist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat.

Polițist: Unde ești, mă?

Alexandra: În Caracal, în Caracal!

Polițist: În Caracal, unde?

Alexandra: În Caracal…

Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.

Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

“Cu ocazia audierii inregistrarii discutiei telefonice intre operatorul 112 de la nivelul IPJ Olt, Ag. Sef Principal Florescu Vasilica Viorel si victima, s-a constatat ca politistul a avut o atitudine refractara fata de aceasta fara a da dovada de solicitudine si neimplicandu-se in obtinerea de date care sa conduca la identificarea locatiei unde se afla persoana apelanta, respectiv sa o consilieze pe aceasta, ori sa ii ofere sfaturi cu privire la comportamentul ei pana la sosirea echipajelor de politie”, se arată în raportul MAI