16 C
București
joi, 30 mai 2024 - 9:05
No menu items!

Consilierul parlamentar de la AUR prins cu droguri la intrarea în Senat a demisionat din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în partid

spot_img

Consilierul parlamentar și purtătorul de cuvânt al AUR Mircea Gheorgheosu şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor. Gheorgheosu spune, într-o declarație transmisă presei, că este direct răspunzător pentru faptele sale, pe care le judecă legea românească şi care trebuie respectată.

Liderul AUR, George Simion, a ținut să precizeze că Mircea Gheorgheosu a demisionat și din calitatea de membru AUR și că a „dat dovadă de responsabilitate prin această demisie, spre deosebire de prim-ministrul țării, Florin Cîțu”.

Anterior, Simion comentase ironic fapta colegului său: „Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”.

Poliţia Capitalei a anunţat vineri că a fost solicitată de SPP să se prezinte la unul dintre punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat Mircea Gheorgheosu, care avea asupra sa un plic cu substanțe interzise. 

M. Nedelcu