14.2 C
București
marți, 28 septembrie 2021 - 22:15

Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United. Ce mesaj le-a dat fanilor

spot_img

Cristiano Ronaldo este jucătorul echipei Manchester United, informația fiind prezentată chiar de clubul englez.

Chiar dacă s-a aflat foarte aproape de un transfer la Manchester City, Ronaldo a ales să se întoarcă la Manchester United, după 12 ani.

Cristiano a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2022/2023. Salariul pe care îl va încasa se situează în jurul sumei de 28 de milioane de euro.

Fotbalistul portughez  a jucat la Juventus din 2018, fiind adus de la Real Madrid pentru 112 milioane de euro.

După anunțul că a semnat cu Manchester United, jucătorul a scris pe pagina sa de facebook un mesaj către fani.

„Azi plec de la un club uimitor, cel mai mare din Italia și sigur unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și voi iubi mereu orașul Torino până în ultimele zile. ′′Tifosi bianconeri′′ m-au respectat mereu și am încercat să mulțumesc respectului luptându-mă pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. La final, cu toții putem privi înapoi și realiza că am reușit lucruri mărețe, nu tot ce ne-am dorit, dar totuși, am scris o poveste destul de frumoasă împreună.

′′ Juve, povestea unei mari iubiri

Alb care cuprinde negru

Corul care chiar se ridică

Juve pentru totdeauna Sara…”

Voi fi mereu unul dintre voi. Acum faci parte din istoria mea, așa cum simt că fac parte din a ta. Italia, Juve, Torino, tifosi bianconeri, vei fi mereu în inima mea”, a puntat Ronaldo, pe pagina sa de Facebook.

E. Stan