15.1 C
București
luni, 20 mai 2024 - 10:11
No menu items!

Consilier Primăria Capitalei: Nicușor Dan a sabotat ALPAB ca să își facă jocurile politice

spot_img

Adrian Vigheciu, consilier PSD la Primăria Generală a Capitalei, îl acuză pe Nicușor Dan„a sabotat cu bună știință parcurile, curățenia și sănătatea bucureștenilor, doar pentru a-și face jocurile politice”.

“Banii și încrederea nu fac casă bună în „coaliția binelui”. Exact cum anticipam, Nicușor Dan s-a pus interimar la administrația parcurilor și hop!, a și băgat bani la buget. De unde deducem că nu a fost niciodată vorba despre Capitala Verde, ci despre Capitala Verzișorilor”, a scris Vigheciu pe Facebook.

Și asta în contextul războiului politic pe care edilul îl poartă cu USR, partid căruia i-a promis conducerea acestei instituții la începutul mandatului.

“În înșiruirea asta de evenimente, în care primul ministru al Bucureștiului inovează în materie și preia interimatul la ALPAB după care propune o rectificare pozitivă a banilor pe care îi va cheltui în calitate de director, dovedește că, pe lângă o lipsă evidentă de înțelegere a legilor și a principiilor de funcționare a administrației locale, lui Nicușor Dan îi mai lipsește cu desăvârșire și echipa. Norocul lui că-s atâtea probleme la nivelul țării, încât anarhia de la nivelul Capitalei abia se mai vede”, a mai transmis consilierul.

                                                                                                                   Adina Silav