13.3 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 11:03

Concerte rock în memoria victimelor din Colectiv

spot_img

#ÎmpreunăRezistăm este o inițiativă umanitară a muzicienilor din România pentru sprijinirea victimelor incendiului din club Colectiv.

În cadrul evenimentului vor avea loc concerte simultan în mai multe orașe din țară: București, Cluj, Timișoara, Constanța, Brașov, Iași, Satu Mare, Oradea, Baia Mare, Ploieşti.

Victimele din Colectiv au fost comemorate în București la Arenele Romane, în cadrul manifestării “Legal Rock”, ce a reunit trupe precum The R.O.C.K., Aura, Zob și Trooper, Emil, Coma, Șuie Paparude și alții.

Evenimentul a fost deschis de agentul de securitate Andrei Irode, care a fost alături de tinerii din Colectiv în noaptea în care a avut loc incendiul. Acesta le-a prezentat celor de la concert ieșirile de siguranță din cortul încălzit amenajat pentru show și procedurile în caz de pericol.

De asemenea, Eugen Mihăescu, fondatorul grupului Krypton, și Costi Sandu, Voltaj 91, au concertat sâmbătă seara la Casa Avramide din municipiul Tulcea în memoria victimelor tragediei din clubul Colectiv și a celor din atentatele de la Paris.