9.3 C
București
vineri, 29 octombrie 2021 - 0:53

Club Colectiv –lumânări, flori și multă durere

spot_img

 

Locul celei mai mari tragedii pe care Bucureștiul a trăit-o în ultimii 25 de ani, clubul Colectiv, a devenit sâmbătă locul în care supraviețuitori, dar și prieteni ai victimelor sau bucureșteni impresionați de dramele prin care trec acestea vin să aprindă lumânări.

Lumânări, flori și mesaje de adio. Și multă, multă durere.

Sâmbătă seara, sute de oameni trecuseră deja prin fața clubului afectat de incendiul care a luat viața a 27 de tineri. Alți 146 se află în spitale din Capitală. Majoritatea încearcă să lupte pentru viață.

„Sunt între 33 și 35 de pacienți în stare critică. Se fac toate eforturile pentru a-i stabiliza”, a spus ministrul sănătății, Nicolae Bănicioiu, în timpul “turului” pe care l-a făcut la spitale pentru a verifica care este starea răniților. El a adăugat că mai sunt patru răniți care nu au fost identificați, iar la Institutul de Medicină Legală mai sunt de identificat trei dintre cei morți în club.

„Din păcate, și noaptea asta va fi la fel de grea ca și noaptea trecută și la fel de importantă pentru reușita tratării pacienților”, a adăugat Bănicioiu.

R.D.