8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 2:44
No menu items!

Tragedia de la Colectiv: 81 de răniți, identificați prin apelurile la liniile telefonice deschise de MAI

spot_img

 

Nu mai puțin de 1.071 de apeluri au fost înregistrate, de vineri noapte și până acum, la cele 7 linii telefonice deschise de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pentru familiile victimelor incendiului care a afectat clubul Colectiv și s-a soldat – potrivit ultimului bilanț – cu 27 de morți și 146 de răniți aflați în 12 spitale din Capitală.

În urma convorbirilor cu familiile şi aparţinătorii, 81 de persoane rănite în incendiu au fost identificate până la acest moment, au precizat reprezentanții MAI, într-un comunicat de presă.

“Ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, coordonează în continuare, în mod direct, activitatea Centrului Naţional pentru Conducere Integrată a misiunilor”, se mai precizează în comunicatul MAI.

În același timp, structurile MAI sunt implicate în misiuni de asigurare a bunei desfăşurări a investigaţiei judiciare derulate pentru clarificarea împrejurărilor incendiului şi sprijină, pe de altă parte, Ministerul Sănătăţii pentru salvarea cât mai multor persoane dintre cele internate în unităţile medicale.