11 C
București
joi, 22 februarie 2024 - 15:17
No menu items!

Ciucă, despre candidatura sa la prezidenţiale: „Nu mă dau înapoi”

spot_img

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, că “nu se dă înapoi” în a-şi asuma o candidatură la Preşedinţia României, menţionând că, atunci când va veni momentul, partidul va decide.

”Am să vă răspund direct: în atribuţiile funcţiei preşedintelui Partidului Naţional Liberal este şi această prevedere de a-şi asuma candidatura la care, împreună cu partidul, se va decide. Eu nu pot să mă duc în faţa Partidului Naţional Liberal şi să le solicit să se mobilizeze, să îi îndemn la tot ceea ce înseamnă competiţia electorală pentru acest an şi să stau deoparte şi să privesc sau doar să coordonez ceea ce se întâmplă în partid”, a spus Nicolae Ciucă, la Antena 3 CNN, întrebat dacă va fi candidatul PNL pentru funcţia supremă în stat.

Ciucă a subliniat că nu se ”dă înapoi” de la o eventuală candidatură.

”În momentul de faţă, sigur, nu este momentul, nu şi-a anunţat nimeni candidatura, nu este momentul pentru o astfel de candidatură. Am menţionat şi susţin că, în acest moment, prioritatea noastră este să continuăm să asigurăm stabilitatea guvernării, să continuăm să ne preocupăm de toate aceste probleme care, iacătă, sunt cât se poate de evidente şi sunt provocări de zi cu zi la nivelul guvernării, iar în momentul în care va veni vremea să ne asumăm şi această candidatură, o vom face. Cert este că, în momentul de faţă, împreună cu Partidul Naţional Liberal şi împreună cu activul de partid, vom decide şi acest demers de la care, pentru că m-aţi întrebat direct, vă răspund la fel de direct, nu mă dau înapoi”, a adăugat Ciucă.

                                                                                                        Adina Bucur Silav