7.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 11:13
No menu items!

Cine este bărbatul care a pus pe jar SRI, anunțând că la bordul avionului în care i-a fost interzisă îmbarcarea ar fi un pachet suspect

spot_img

O adevărată desfășurare de forțe a fost, miercuri, pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava după ce un bărbat a anunțat la 112 că în avionul în care ar fi trebuit să se urce este un pachet suspect. Omul nu avea certificatul verde și i-a fost interzisă îmbarcarea. I-a trăsnit prin cap să anunțe la 112 existența unui pachet suspect, cu intenția de a întârzia zborul pentru a avea timp să facă un test antigen.

Bărbatul locuieşte în comuna Frătăuţii Vechi, din judeţul Suceava. Lucrează în domeniul plasării forţei de muncă și merge des în Germania. În plus, deține și un permis de port armă neletală pe care, după isprava de la aeroport are șanse mari să îl piardă.

Așadar, omul voia să ajungă la Dortmund, și-a cumpărat bilet, dar nu a putut să se îmbarce pentru că nu avea nici certificat verde și nici test.

A văzut în aeroport un cort şi a crezut că îşi poate face imediat un test antigen.

I-a dat prin cap să anunțe un pachet suspect la bordul avionului pentru ca aeronava să fie reținută la sol. Numai că nu a realizat amploarea acțiunii autorităților. La fața locului au sosit poliția, echipajele SRI din aeroport, iar toți cei 141 de pasageri au fost debarcați, pentru ca aeronava să fie verificată centimetru cu centimetru.

Bărbatul a fost identificat repede și dus la poliție pentru a fi audiat. A scăpat fără dosar penal, dar a fost amendat cu 1.000 de lei.

                                                                                              C.Dumitrescu