10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 18:08
No menu items!

Cererea de suspendare a executării deciziei de adopție a micuței Sorina, respinsă de instanță

spot_img

Cererea de suspendare a deciziei definitive de adopție a micuței Sorina, formulată de procurorul general Bogdan Licu, a fost respinsă, vineri, de magistrații Curții de Apel Craiova. Copila va rămâne în custodia familiei adoptive, dar nu va putea să părăsească România. 

Săptămâna viitoare, aceeași instanță urmează să se pronunțe și asupra solicitării de revizuire a deciziei definitive de adopție, formulată de procurorul general. 

Pe 24 iunie, Parchetul General anunța că Bogdan Licu a formulat, printr-o acţiune adresată Curţii de Apel Craiova, o cerere de revizuire a deciziei civile nr. 4 din 23 aprilie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Craiova prin care s-a dispus încuviinţarea adopţiei internaţionale a minorei, solicitându-se „schimbarea în tot a deciziei atacate, în sensul respingerii apelurilor ca nefondate, iar în temeiul art. 512 Cod procedură civilă a fost solicitată şi suspendarea executării acestei hotărâri”. 

CITEȘTE ȘI: LA TREI ZILE DUPĂ CE SUBALTERNA SA A ABUZAT-O PE FETIȚA DE 8 ANI DIN MEHEDINȚI, PROCURORUL GENERAL CERE INSTANŢEI REVIZUIREA SENTINȚEI

R.D.