22.4 C
București
vineri, 19 august 2022 - 9:00
No menu items!

Ce ne aduce luna plină în Capricorn

spot_img

Luna Plină în Capricorn vine vara aceasta pe 24 iunie, de Sânziene, și aduce cu sine energii puternice. Fenomenul astrologic nu face altceva decât să așeze lucrurile acolo unde le este locul. Luna caracterizează necesitățile de bază ale vieții, instinctele și emoțiile, care sunt mult îmbunătățite în această zi.

Luna va fi pe gradul 3:28 în Capricorn,  în opozitie cu Soarele pe gradul 3:28 în Rac, și  luminează cea mai frumoasă sărbătoare a verii, Drăgaica sau Sânzienele. Este o sărbătoare a iubirii, a nopților magice și vine la câteva zile după solstițiul de vară, care a avut loc pe 21 iunie.

Fie că vorbim despre planul material, fie că vorbim despre planul spiritual, aceasta slujbă astrală deschide o cale nouă pentru recunoașterea limitelor noastre, pentru concentrarea pe ceea ce contează cu adevarat, pentru evoluție. E un moment perfect pentru a se verifica și a se corecta unele lucruri dacă este necesar.

Capricornii sunt vedetele acestui sezon de Lună Plină. Au câștig pe toată linia. Vărsătorii trebuie să revină cu picioarele pe pământ, iar pentru asta sunt nevoiți să recunoască anumite greșeli.

Cei din zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn pot simți tensiune și rezistență externă în perioada aceasta, dar vor reuși să își ducă la bun sfârșit planurile, dacă vor avea mai multă răbdare.