28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 14:51
No menu items!

Ce mai face Jennifer Aniston?

spot_img

Ce mai face Jennifer Aniston?

Jennifer Joanna Anastassakis este actriță americană, câștigătoare a premiilor Emmy și Globul de Aur. S-a născut în California, Los Angeles, la Sherman Oaks şi a devenit faimoasă cu rolul lui Rachel Green.

Părinții săi au descendenți greci, italieni și scoțieni. Are doi frați vitregi, John Melick și Alex Aniston, iar nașul său este actorul Telly Savalas, cel mai bun prieten al tatălui său. În copilărie, a locuit un an în Grecia împreună cu familia sa, apoi s-au mutat la New York.

A studiat la școala Rudolf Steiner și Liceul de Muzică și Artă Dramatică Fiorello H. La Guardia din Manhattan. A jucat în producții care nu au fost prezentate pe Broadway, precum „For Dear Life and Dancing on Checker’s Grave” și s-a întreținut având mai multe joburi part-time, printre care ospătăriță, operator telefonic și curier.

În 1989 s-a mutat la Los Angeles, iar câţiva ani mai târziu a început să câştige aprecieri pentru prestații în filme independente. Cel mai mare succes la public și în carieră l-a avut cu lungmetraje comerciale. Primul său rol într-o producție de televiziune a venit în 1990, într-o serie de scurtmetraje, apoi a apărut în câteva producții fără succes.

După apariția în primul sau film horror, profund descurajată de reacțiile publicului și ale presei de specialitate, a dorit să renunțe la cariera de actor, dar a participat la castingul pentru sitcom-ul „Friends”, cu care a avut un succes extraordinar, ce a propulsat-o printre cel mai bine cotați actori de la Hollywood.

În prezent, Jennifer joacă rolul unei dansatoare la bară, în cel mai recent film al său, comedia „We’are the Millers”. Aflându-se într-o formă excepţională la vârsta de patru zeci şi patru de ani, artista demonstrează că stăpâneşte foarte bine mişcările provocatoare.

Roxana Mera

Articolul precedent
Articolul următor