-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 8:35
No menu items!

Ce face soția lui Dacian Cioloș în timpul protestelor violente din România

spot_img

Soția lui Dacian Cioloș a anunțat pe pagina sa de Facebook că, luni seara, va practica o ședință de meditație profundă cu gândul la „România ei dragă”, în plin conflict social și politic prin  care trece țara.

Valérie Cioloş-Villemin și-a anunțat fanii că, luni seara, între orele 20.55 și 21.25, va „practica o tehnică formală de Mindfulness și îndrepta Stare de Prezență către România mea dragă, să fie trează, respectată și îndrăgită”. Dar nu va desfășura singură această ședință de meditație, ci „la unison cu alți practicieni de Mindfulness”. 

Ținând cont că soțul ei, Dacian Cioloș, va candida, anul viitor, la Președinția României, contra lui Klaus Iohannis și a coaliției, trebuie spus că tehnica Mindfulness (tehnică de meditație) constă în practicarea concentrării intenţionate asupra momentului prezent, acceptând şi dând atenţie senzaţiilor, gândurilor şi emoţiilor care apar, fără a implica procese de gândire. Specialiștii în parapshihologie susțin că în timpul unor astfel de ședințe de meditație, cel care o practică poate emite gânduri și dorințe de o vibrație atât de mare încât pot schimba stări, chiar la distanță. 

 

O.D.