2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022 - 7:24
No menu items!

Bărbatul care a furat arma jandarmeriței a fost reținut. Pistolul nu a fost găsit

spot_img

Bărbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm la protestul din 10 august a fost prins de polițiști, iar procurorii au dispus reţinerea sa. El a fost audiat în noaptea de luni spre marţi. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, e acuzat de tulburarea ordinii şi de furtul armei, care nu a fost, însă, găsită.

„În baza unei informaţii transmise de un cetăţean poliţiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, informaţie ce ne-a fost comunicată de urgenţă, a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate. În urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a fi găsit pistolul, dar şi pentru a fi depistaţi ceilalţi bărbaţi care au bătut-o crunt pe tânăra jandarm și pe un coleg al acesteia la protestul din 10 august, din Piața Victoriei.

R.D.