12.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 21:50
No menu items!

Ce crede șeful PSD Marcel Ciolacu despre candidatura lui Piedone la Primăria Capitalei

spot_img

Președintele social democraților s-a enervat, marți, când a fost întrebat dacă PSD ar susține candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

Actualul primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a anuntat candidatura la Primăria Capitalei, după publicarea sondajelor care îl situează cu un procent de 10% din voturi. Piedone ocupă o funcție de conducere în Partidul Umanist Social Liberal, care va avea cel puțin un loc pe lista PSD pentru europaramentare.

Întrebat dacă PSD l-ar susține pe Piedone la alegerile pentru Primăria Capitalei, președintele partidului s-a arătat iritat.

„Nu mă puneți să vă răspund la fiecare solicitare a fiecăruia ce îi trece prin cap. Deciziile se iau între PSD și PNL”, a declarat Marcel Ciolacu.

Cristian Popescu Piedone, a anunțat că va candida pentru funcția de primar general din partea PUSL, așa că este „și social, și liberal”.

„Eu sunt președintele PUSL. Sunt și social, și liberal. Doresc o alianță cu aceste partide, astăzi indecise (n.r. – PSD și PNL). Am 30 de ani de administrație și eu zic că biologic mi-a venit rândul. Eu, Cristian Popescu Piedone, nu îmi anunț intenția. Voi candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Puterii Umaniste! Iar cine vrea să se alinieze lângă noi, să aibă o alianță cu noi, sunt deschis. Sunt și social, și liberal! Finala se joacă între mine și Nicușor Dan”, a declarat Piedone.

Totodată, Piedone a mai spus că îl va sprijini pe fiul său, Vlad Popescu, actualmente deputat PSD, pentru funcția de primar al sectorului 5.

M. Nedelcu