6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 0:00

Ce branduri de modă din România vor deschide magazine într-un mall din nordul Capitalei

spot_img

Promenada Mall a anunțat inaugurarea, în această lună, a două magazine dedicate designului vestimentar românesc.

Primul magazin al designerului Raluca Debu, care semnează creațiile 2Noir, va cuprinde și colecții ale designerilor Murmur, Lana, Venera Arapu, Corina Vlădescu, Ioana Ciolacu. De asemenea, se va deschide primul Concept Store dedicat în exclusivitate designului românesc – Molecule F, buticul online care reunește cele mai reprezentative creații ale fashionului românesc, potrivit unui comunicat de presă.

Sebastian Mahu, Center Manager Promenada Mall, spune că studiile de marketing arată că un segment semnificativ al publicului acestui mall, format cu precădere din oameni care lucrează în marile corporații din București, este cunoscător și consumator de design de autor.

”Dacă, până acum, acest public își achiziționa creațiile designerilor români online, începând din această lună Promenada Mall le oferă pasionaților de modă acces la o experiență completă de shopping ale creațiilor autohtone. Prin deschiderea 2NOIR și Molecule F facem loc publicului nostru în garderobele cu oglinizi, pe care doar o prezență online nu le-o poate oferi”, a afirmat Mahu.

Promenada Mall se află în zona Floreasca-Aviației, unde s-au contruit în ultimii ani foarte multe spații de birouri.