1 C
București
sâmbătă, 6 martie 2021 - 17:35

Catrinel Menghia are corp perfect!

Catrinel Menghia are corp perfect!

Născută la mijlocul toamnei, frumoasa şi talentata Catrinel a fost descoperită în adolescenţă, în incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament. A devenit model internaţional de succes în scurt timp şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă ale lumii, precum Giorgio Armani. A fost imaginea Peroni şi Emporio, apărând în paginile multor reviste celebre, de modă, sport, lifestyle şi sexy.

Una dintre cele mai cunoscute vedete pe plan internaţional, românca demonstrează, în continuare, că are o siluetă fără cusur. Îmbrăcată în jeans, supermodelul Catrinel îşi etalează picioarele perfecte şi posteriorul de invidiat în noua campanie True Religion.

Menghia a ajuns şi la Universal Studios Hollywood, unde a filmat un episod al serialului de succes “CSI: Crime Scene Investigation”. Artista interpretează rolul Elisabetei, o italiancă focoasă, ce urmează să se marite cu un criminalist. Seducătoarea italiancă îşi găseşte marea dragoste în persoana lui David, un tehnician care lucrează într-un laborator de criminalistică. Aceştia se întâlnesc într-o vacanţă în Toscana, se îndrăgostesc pe loc şi se căsătoresc.

Bruneta îşi pune în valoare calităţile, păstrând o imagine decentă şi discretă.

C.N.