Câte propuneri de premier are PSD. Ce spune Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, din informaţiile pe care le deţine, până la această oră (duminică dimineața – n.r.), Partidul Social Democrat (PSD) are patru-cinci propuneri de candidaţi pentru funcţia de premier, pe listă fiind şi doamne.

Din câte ştiu eu, până la această oră, sunt circa patru-cinci propuneri de candidaţi, şi colegi din partid, şi oameni de stânga, chiar dacă nu au carnet de partid, care au colaborat cu noi. Sunt şi doamne“, a declarat Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

Firea a precizat că noul lider de la Palatul Victoria trebuie să ştie să-şi alcătuiască echipa.

“Un om care să aibă o reputaţie de netăgăduit, să fie un om onest, un profesionist, un om care, aş adăuga eu, să ştie să coordoneze echipe, să ştie să îşi impună respectul pentru că, dacă este ceva de reproşat fostului manager al a Guvernului este această lipsă a calităţii de a crea echipe integrale”, a adăugat primarul general al Capitalei.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că va desemna un premier după ce va asculta “toate părţile” şi va trage concluziile, afirmând că majoritatea va fi verificată în Parlament.

R.D.

 

NICIUN COMENTARIU