10.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024 - 23:00
No menu items!

Caraș-Severin: Două femei uită de distanțare și se îmbrâncesc în fața secției de votare. Una este soția candidatului liberal

spot_img

Conflictul a pornit de la faptul că una o filma pe cealaltă cu telefonul mobil, relatează Antena3, dar acuzațiile ajung până la pretenenții pentru funcția de primar. Candidatul liberal este acuzat că a adus venetici la vot. Imaginile au fost publicate în exclusivitate de Antena 3.

Pe imagini se poate observa cum cele două femei încep să se îmbrâncească, în timp ce oamenii aflați la coadă pentru a vota filmează cu telefoanele mobile.

Scandalul a izbucnit în comuna Zorlențu Mare din Caraș-Severin, iar una dintre cele două femei este chiar soția candidatului PNL din comună.

Aproximativ 400 de oameni au stat la coadă, la primele ore ale dimineții, la secția de vot din Zorlențu Mare, mulți ocupându-și rândul încă de la ora 05.00, cu două ore înainte de deschiderea secției.

Localnicii spun că, mulți dintre cei care sunt la coadă sunt necunoscuți, fiind aduși de contracandidatul actualului primar, respectiv candidatul PNL.