10.7 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 10:51

Candidatul PNL la Sectorul 3 le-a luat fața alegătorilor. Cum s-a scuzat pentru că a sărit peste rând

spot_img

Adrian Moraru, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, s-a băgat în fața oamenilor care așteptau la rând, la secția de votare, fără să reacționeze nici când ministrul Muncii, Violeta Alexandru, aflată și ea la coadă, i-a atras atenția, transmite Antena3. Explicația incredibilă a pretendentului la fotoliul de primar în Sectorul 3 poate fi văzută aici.

Și premierul Ludovic Orban, care a votat la Şcoala Gimnazială Maica Domnului din Capitală, a stat la rând aproximativ 30 de minute pentru a putea vota, ba chiar a explicat că era pregătit să stea și mai mult. El a precizat că a luat legătura cu reprezentanții MAI și ai AEP să fluidizeze votul pentru ca durata de aşteptare să fie cât mai mică

Adrian Moraru a venit însoțit de câțiva membri ai staff-ului său, dar și de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Cu toate că la intrarea în secția de votare se aflau mai mulți oameni care așteptau la rând pentru a vota, Adrian Moraru a intrat direct în sală, fără să îi pese de oamenii care așteptau.

O femeie aflată la  rând a încercat să îi atragă atenția: “Noi pentru ce stăm aici? Nu stăm la rând? Așa se intră?”.

Candidatul PNL nu a avut însă nicio reacție, iar la ieșirea din secția de votare Adrian Moraru a explicat că nici nu a sărit rândul și nici nu a așteptat pentru că „aceasta a fost programarea”.

Inregistrarea integrală pe www.antena3.ro.