6.6 C
București
joi, 22 februarie 2024 - 12:58
No menu items!

Cafteală în toaleta unui restaurant între un primar PNL și un patron de case de schimb valutar

spot_img

Primarul comunei Dobrești, Florin Copos și Dănuț Marius Sferle, patronul caselor de schimb SferleLeu, au avut o altercație chiar în toaleta unui restaurant. Primarul este acuzat că l-a bătut pe patronu, însă edilul neagă: „El mi-a rupt un deget”, informează Bihon.ro.

Dănuț Marius Sferle, patronul caselor de schimb Sferle Leu susține că, sâmbătă dimineața, după ce a participat la o petrecere a fost atacat de edil și lovit cu pumnii și picioarele. De cealaltă parte, primarul de Dobrești susține că el a fost cel lovit de afaceristul care i-ar fi rupt un deget.

Cei doi și-au scos certificate medico-legale care arată că Dănuț Sferle are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale, în timp ce edilului Florin Copos i s-ar fi recomandat 25 de zile de îngrijiri.

Dănuț Marius Sferle susține că sâmbătă dimineața, în jurul orei 5:00, după ce a participat la petrecerea găzduită de o sală de evenimente din Oradea, a chemat un taximetru să-l ducă acasă.

„Înainte am plecat la toaletă. Atunci el (primarul de Dobrești, Florin Copos – n. red.) a venit peste mine acolo, în WC, și mi-a dat… m-a rupt. Am căzut jos și a dat cu pumnii și picioarele la cap, la coaste, în spate… Mă dor trei coaste de nu mai pot; m-a nenorocit pur și simplu”, a povestit Sferle, convins că a fost urmărit de edil „doar nu era să mă bată pe hol, unde sunt camere”.

De cealaltă parte, primarul de Dobrești a respins acuzațiile că l-ar fi lovit pe Dănuț Sferle sau că l-ar fi chemat afară, la bătaie, ori că i-ar fi aruncat băutură în față.

„Eu m-am dus la baie, dânsul ieșea. Nu a vrut să mă lase. M-a împins, am dat cu capul de perete, am căzut și mi-a rupt un deget. A dat în mine, dar eu nu l-am lovit și nici nu am opus rezistență”, povestește Florin Copos, care susține că Sferle ar fi fost băut și că, la petrecere, acesta ar fi luat microfonul de la un artist și ar fi înjurat.

Florin Copos afirmă că, în urma agresiunii suferite, a primit 25 de zile de îngrijiri medicale și va trebui să se opereze la deget.

Edilul e decis să ceară ordin de protecție față de Dănuț Sferle și va depune plângere împotriva acestuia: „Nu se poate să fie nevoie să mă feresc de el, să mă tem să merg unde e el, că mă înjură și mă agresează verbal.”

Fără plângeri la Poliție

Până duminică seara, la Poliție nu au fost depuse plângeri penale nici de către Dănuț Sferle, nici de către primarul Florin Copos.

„Polițiștii orădeni s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca, în funcție de rezultat, să fie dispuse măsuri legale în consecință”, a precizat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, la solicitarea Jurnal bihorean și Bihon.

D.Constantin