9 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 17:47
No menu items!

Madonna, dată în judecată de fani, pentru că a întârziat la propriul concert

spot_img

Madonna a fost dată în judecată de doi dintre fanii ei, pentru că a întârziat la propriul concert din New York. Două dintre  concertele sale au avut întârziere de două ore față de programul inițial.

Spectatorii Michael Fellows și Jonathan Hadden au cumpărat bilete pentru concertul din 13 decembrie al Madonnei, care a avut loc la Barclays Center din New York, în cadrul turneului „Celebration”. Cei doi au intentat un proces împotriva Madonnei și a organizatorului de concerte Live Nation, acuzând „publicitate falsă” și susținând că întârzierile constituie un „exercițiu gratuit de publicitate falsă, o prezentare neglijentă și practici comerciale neloiale și înșelătoare”, informează Mail Online.

Madonna a concertat la Barclays Center din Brooklyn, pe 13, 14 și 16 decembrie, susținând ca spectacolele programate să înceapă la ora 20:30, însă ele au început la 22:30. Reclamanții, care au cheltuit 155,90 și 292,50 dolari pe bilete, cer daune nespecificate.

În timp ce problemele de sănătate ale Madonnei au făcut ca datele inițiale ale concertului să fie reprogramate din iulie până în decembrie, reclamanții nu consideră că aceasta este o scuză valabilă pentru întârzierile din nopțile specificate. Superstarul pop s-a luptat anterior cu o infecție bacteriană care i-a pus viața în pericol.

Reprezentanții Madonnei nu au răspuns încă la proces, DailyMail.com încercând să obțină comentarii în numele cântăreței. Această acțiune în justiție vine ca urmare a criticilor venite din partea fanilor în timpul primului spectacol al turneului său din SUA, luna trecută, când vedeta a ajuns la ora 23.00, în ciuda faptului că era programată să înceapă în jurul orei 20.30.

În pofida întârzierii, Madonna a oferit o listă de 45 de melodii cu un program de 45 de cântece, prezentându-și cariera de patru decenii. Întârzierea a fost pusă pe seama unor probleme tehnice, DJ Honey Dijon urcând pe scenă la ora 20:30. Regina muzicii pop și-a început în cele din urmă spectacolul la ora 22:45.

Pe rețelele de socializare au apărut nemulțumiri din partea fanilor, unii dintre ei exprimându-și frustrarea față de începerea cu întârziere. Cu toate acestea, o sursă a dezvăluit pentru People că Madonna s-a confruntat cu probleme la proba de sunet, ceea ce a cauzat o întârziere de o oră pentru cei 14.000 de fani ai săi.

Aceasta nu este prima dată când Madonna se confruntă cu o acțiune în justiție din cauza concertelor întârziate. În noiembrie 2019, un fan din Florida a dat-o în judecată pe cântăreață după ce aceasta a schimbat orele de program pentru un concert în Miami Beach. În mod similar, în februarie 2020, un proces colectiv a fost intentat de fanii care au susținut că au așteptat ore în șir după ora de începere anunțată pentru spectacolele sale Madame X de la Brooklyn Academy of Music în 2019.

Echipa de avocați a Madonnei încă nu a răspuns la actualul proces, iar fanii așteaptă cu nerăbdare poziția ei cu privire la acuzații pe măsură ce se desfășoară bătălia juridică.

Amalia-Alessandra