33 C
București
duminică, 21 iulie 2024 - 20:23
No menu items!

Bucureștenii nu vor avea Revelion în stradă, anul acesta. Ce motive a invocat Nicușor Dan

spot_img

Bucureștenii nu vor avea nicio petrecere în stradî, anul acesta, de Revelion. Într-un răspuns în exclusivitate pentru DCNews, Primăria Capitalei susține că noile condiții de desfășurare a evenimentelor au fost anunțate la începutul lunii decembrie, astfel că nu a mai fost timp pentru organizarea Revelionului.

DCNews a întrebat Primăria Capitalei dacă va organiza vreun concert în aer liber, în Piața Constituției sau în alt loc, după ridicarea restricțiilor privind organizarea evenimentelor în aer liber, dată de Guvern la începutul lunii decembrie.

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion. 

Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora. 

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a fost răspunsul transmis în exclusivitate la solicitarea DC News.