19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 13:59
No menu items!

Soțul Dianei Șoșoacă, acuzat de ultraj după ce ar fi agresat un reporter italian de la RAI 1

spot_img

Soțul Dianei Șosoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, a fost chemat la audieri într-un dosar de ultraj, după ce ar fi agresat, vineri seară, un reporter italian de la RAI 1 și apoi și pe unul dintre polițiștii chemați la fața locului.

Conform unor surse judiciare, Dumitru Silvestru Șoșoacă a fost chemat, luni dimineață, la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 1 București. Soția sa, senatorul Diana Șoșoacă, neagă incidentul și acuzațiile.

Poliția Capitalei a informat că ”în data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”.

D. Constantin