18.9 C
București
joi, 23 mai 2024 - 21:08
No menu items!

Bucureștenii au înțeles. Peste 3.000 s-au vaccinat în primele două ore ale „Maratonului Vaccinării”

spot_img

Peste 1.200 de bucureșteni s-au prezentat, vineri dimineață, în centrele de vaccinare deschise pentru „Maratonul Vaccinării”. Acestora li se adaugă alți peste 2.000 de bucureșteni care s-au imunizat la alte centre din Capitală. Este reacția oamenilor la apelurile disperate ale medicilor de a se imuniza, în condițiile în care numărul infectărilor, dar și cel al deceselor au cunoscut o accelerare alarmantă în România.

Numărul mare de persoane care s-au prezentat vineri dimineață la centrele de vaccinare din Capitală arată că bucureștenii au înțeles gravitatea situației și au decis să se imunizeze.

„Bucureștenii se vaccinează: 3.362 de persoane, vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului pentru viață!”, a anunțat CNCAV.

„Maratonul vaccinării pentru viață” este organizat în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend, începând de vineri dimineață. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop, după ce au fost deschise vineri la ora 8.00. Campania va dura până luni dimineața, însă în București vor fi în continuare suficiente centre unde bucureștenii se pot imuniza.

Cora Dumitrescu