9.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:44
No menu items!

Brașov: Incendiu la un depozit de reziduuri și substanțe periculoase

spot_img

Stingerea incendiului a necesitat intervenția a 20 de autospeciale

pompieri_incendiu-500x333

Un incendiu de amploare s-a declanșat în noaptea de sâmbătă spre duminică la un depozit de reziduuri și substanțe periculoase, situat în apropiere de drumul dintre Râșnov și Predeal.

Stingerea incendiului a necesitat intervenția a 20 de autospeciale de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Brașov, Covasna și Harghita, iar pompierii au acționat peste 10 ore, având în vedere că în depozit erau deșeuri de magneziu, cauciucuri și alte materiale, iar într-o hală vecină vopsele și cherestea.

„Peste 100 de pompieri de la Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență Brașov, Covasna și Harghita au intervenit cu 20 de autospeciale pentru stingerea incendiului având în vedere că în hala în care a izbucnit erau deșeuri de magneziu, lacuri, vopsele, cauciucuri. Mai bine de 10 ore pompierii s-au luptat cu flăcările care au atins și șase metri înălțime. Nu s-au înregistrat victime. La fața locului mai avem trei autospeciale pentru că, pe o suprafață de 20 de metri pătrați mai există ușoare fumegări, a spus purtătorul de cuvânt, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.