25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 17:06
No menu items!

Blocaj total pe calea ferată între București și Constanța. Cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

spot_img

Cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat miercuri la intrare în stația Fetești. Linia de cale ferată care leagă București de Constanța este blocată, iar la această oră se stabilesc rute ocolitoare astfel încât trenurile de călători să poată circula în continuare. Zeci de oameni au rămas în așteptare pe peron.

La această ore, ambele sensuri între București și Constanța și viceversa sunt blocate după ce cinci din cele 40 de vagoane ale trenului de marfă au deraiat și au sărit de pe linie. Ca urmare a incidentului, ambele fire de circulație au fost avariate.

CFR a găsit o soluție pentru a menține operațional traficul spre și dinspre litoral. Este vorba despre o rută ocolitoare pentru trenul IR 1945, care vine dinspre Mangalia și care va trece prin Țăndărei, evitând astfel blocajul din zona Fetești.

CFR SA informează că a trimis în teren echipe de intervenție pentru a stabili care sunt soluțiile necesare pentru remedierea avariilor dar și durata lucrărilor. De asemenea, se așteaptă și o evaluare a pagubelor produse de deraierea trenului de marfă.