35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 15:35

Infarctul se tratează la Năsui cu apă plată

spot_img

Ies la iveală informații halucinante în cazul directorului din ministerul Economiei căruia i s-a făcut rău la birou și a murit.

Doru Clăbescu, directorul Direcției de Contencios a avut, vineri, 16 iulie, o ședință extrem de tensionată cu consilierii ministrului Claudiu Năsui, care i-au cerut să taie din posturi și să reorganizeze direcția Contencios, astfel încât să se încadreze în “țintele” anunțate de ministrul Năsui, de reducere cu o treime a organigramei ministerului.

Colegii lui Clăbescu au auzit scandalul din sala de ședințe, apoi l-au văzut pe director, roșu la față, cum i-a cerut unui coleg care are probleme cu inima, un tensiometru, apoi a plecat spre biroul său. Când s-au dus la el, colegii l-au găsit leșinat și au chemat imediat Ambulanța.

Au anunțat și conducerea ministerului, mai exact cabinetul lui Claudiu Năsui, despre incident. De acolo i s-a trimis domnului director… o sticlă cu apă plată. Că doar avea nevoie, i se făcuse rău. După mai bine de o jumătate de oră de încercări de resuscitare, personalul medical a declarat decesul bărbatului de 54 de ani.

Emanuel Stan