21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:02
No menu items!

Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit

spot_img

blake lively si ryan reynolds s-au casatorit

După o relaţie de aproximativ un an, cei doi s-au căsătorit. În toamna anului trecut, în statul Carolina de Sud, cei doi au reuşit să se ascundă de paparazzi. Aproape în secret, ceremonia cununiei religioase a fost organizată într-un hambar de pe plantaţia Boone Hall din localitatea Mt. Pleasant, din apropierea oraşului Charleston. Recepţia a avut loc într-o curte şi prietena miresei, artista Florence Welch, le-a cântat celor treizeci şi cinci de invitaţi.

Blake a purtat o rochie couture Marchesa, creată de prietenii ei Georgina Chapman şi Keren Craig, şi pantofi Christian Louboutin, iar Ryan a optat pentru un costum Burberry, semnat Christopher Bailey. Buchetul miresei a fost realizat din trandafiri, iasomie, andromeda şi hortensii, iar petalele florilor au fost pudrate cu roz-auriu strălucitor. Toate aranjamentele şi detaliile nunţii au fost coordonate de Martha Stewart, prietenă apropiată a cuplului.

Anul trecut, tinerii şi-au cumpărat o casă în localitatea Bedford din statul New York. Canadianul a fost căsătorit cu actriţa Scarlett Johansson, dar au divorţat în 2010, după un mariaj de doi ani. Americanca este la prima căsătorie şi a avut o relaţie cu Penn Badgley, colegul ei din serialului TV „Gossip Girl”.

C.N.