1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 4:14
No menu items!

Horoscopul dragostei în 2013

spot_img

Horoscopul dragostei în 2013

2013, citit în oglindă, înseamnă Eros, deci este anul iubirii şi astrele vor oferi magie şi iubire tuturor zodiilor. Se apropie un punct cosmic favorabil, cu o rară aliniere planetară, care ne influenţează în sensul descoperirii iubirii adevărate şi trebuie să ne deschidem inima către iubire, compasiune şi dragoste în toate formele ei.

Berbecul va avea posibilitatea să-şi făurească un viitor mai bun, învăţând din greşeli. Va avea iubire şi romantism acasă, colaborare în familie şi se va simţi împlinit. Tendinţa de a se lăsa pradă geloziei îi poate afecta relaţia, deoarece exagerează în relaţia de cuplu, dar se întrevăd schimbări pozitive. Comunicarea este elementul important într-o relaţie şi uşurează interacţiunea cu toţi cei dragi. Pot apărea neînţelegeri, dar le va depăşi uşor comunicând. Cei singuri îşi vor întâlni perechea, ajutaţi de optimism şi şarm, cheia fericirii autentice. Cei aflaţi în cuplu îşi vor întări legătura, pentru a pune bazele unei familii sau pentru redescoperirea scânteii de la început.

Taurul va avea un an incendiar şi va fi înzestrat cu un şarm aparte şi entuziasm pentru inedit. Oriunde va merge, orice va face, va atrage succesul, buna dispoziţie, puterea şi prestigiul. Va avea sex-appeal, iubire şi împlinire. Cei aflaţi în cuplu îşi vor soluţiona problemele şi vor avea parte de romantism. Venus îi ajută pe cei singuri să întâlnească persoana specială pe care o aşteaptă.

Gemenii posesivi şi foarte selectivi vor atrage atenţia cu deschiderea lor caracteristică şi cu optimismul debordant. Chiar dacă vor fi neînţelegeri în relaţiile cu cei apropiaţi, le vor depăşi şi se vor concentra mai mult asupra unor ţeluri personale. Cheia succesului este încercarea de a contrabalansa viaţa personală cu cea preofesională, fără a-i neglija pe cei dragi. Trebuie să acţioneze cu multă diplomaţie şi atenţie, căci neînţelegerile şi îndoielile pot slăbi sentimentele. Cei care sunt de mai mult timp într-o relaţie, ar trebui să înveţe să renunţe la suspiciunea nefondată şi la posesivitate, să fie răbdători şi să găsească soluţii benefice pentru relaţia de iubire. Trebuie să acţioneze cu multă precauţie şi să cântărească bine toate deciziile de natură sentimentală.

Racul este cel mai sensibil, mai ales în dragoste. Racii par duri, dar sunt foarte sensibili şi romantici. Doresc să-şi trăiască iubirea din altă perspectivă, să scape de frici, suspiciuni şi vinovăţie şi se vor implica în relaţii aventuroase sau vor petrece timp singuri, pentru a-şi găsi liniştea sufletească. Vor încerca să descopere un alt mod de a fi, în acord cu nevoia acută de libertate. Cei apropiaţi le vor înţelege nevoia de introspecţie şi rebeliunea va lipsi. Nu e cel mai potrivit an pentru dragoste şi romantism, dar vor învinge în căutarea sinelui, vor învăţa că există şi alte moduri de a trăi fericit şi vor înţelege iubirea de sine, depăşind sentimentele de nesiguranţă şi insatisfacţie care i-au încercat în ultimul timp. Vor învăţa încrederea de sine şi vor găsi pacea. Cei singuri vor avea semne bune, iar cei aflaţi în cuplu vor găsi calea către înţelegere şi vor trăi armonios, prin introspecţie şi înţelepciune.

Leul va fi încrezător, cum ştie cel mai bine, ceea ce îi va deschide calea către noi conexiuni cu oamenii. Dragostea va pluti în aer şi va fi un an bun pentru căsătorie, relaţii de familie şi prietenie, relaţii sociale. Viaţa amoroasă poate fi afectată de egoul lor exacerbată şi trebuie să înveţe să lase mândria de-o parte, să lase relaţiile cu cei apropiaţi să înflorească şi să se bucure în adevăratul sens al cuvântului. Va trebui să înveţe să se elibereze de iluzii nefondate cu privire la relaţia de cuplu şi vor înţelege adevărata valoare a căminului lor. Pot avea loc schimbări majore benefice, cu perspective noi asupra iubirii şi vor investi într-o iubire stabilă, autentică. Sunt favorizate relaţiile, iar cei singuri trebuie să se aştepte la întâmplări frumoase, poate la întâlnirea cu persoana potrivită.

Fecioara este perfecţionistă şi iubeşte ordinea. Se va concentra asupra vieţii profesionale şi mai puţin asupra vieţii sentimentale. Probabil va întâmpina anumite dificultăţi în încercarea de a-şi împărţi timpul între profesie şi cei apropiaţi, care se pot simţi neglijaţi şi ar fi bine să îi implice în proiectele sale, cerându-le sfaturi şi idei, pentru a păstra apropierea şi concentrarea. Cheia iubirii este comunicarea şi va realiza că o relaţie stabilă are la bază echilibrul dintre nevoia de a fi pereche şi nevoia de libertate individuală. Acest an va fi foarte bun pentru a stabili o comunicare solidă cu partenerul, ceea ce va duce la romantism şi echilibru sentimental. Fecioarele singure vor fi favorizate în a doua parte a anului, căci pot întâlni o persoană specială, pe placul lor. Fecioarele sunt sfatuite să încerce să creeze un echilibru între viaţa profesională şi cea amoroasă.

Balanţa se va transforma, apropiindu-se mai tare de partener/ă şi va trăi dragostea mai profund, mai autentic. În prima parte a anului, efectele negative ale lui Marte şi ale lui Saturn îşi vor face simţită prezenţa, afectându-le viaţa sentimentală şi pot experimenta episoade stresante. Persoane din exterior pot interveni cu observaţii nefondate care să influenţeze negativ şi nu trebuie băgate-n seamă. Pe parcursul anului, calea dragostei se va deschide şi va trăi pasional, adaptându-se cu lejeritate schimbărilor din relaţie şi acceptând faptul că dragostea adevărată trece prin mai multe stadii şi că este important să ne bucurăm de fiecare pe rând. Va avea o atitudine mai îngăduitoare şi mai înţeleaptă faţă de partener/ă, ceea ce îi va da energia necesară pentru tot ceea ce doreşte să realizeze. Optimismul deschide noi orizonturi şi îi echipează cu aripi ale succesului. Cei singuri pot întâlni persoana care să le stârnească interesul la cote maxime şi sunt sfătuiţi să îndrăznească să facă primul pas.

Scorpionul este de invidiat la capitolul iubire, pentru că are parte de cele mai frumoase poveşti de iubire, îi place romantismul şi face tot posibilul să trăiască pasional. Va descoperi o latură mai profundă a dragostei alături de persoana iubită, va avea o relaţie caldă, apropiată şi foarte intimă, bazată pe respect şi prietenie. Din punct de vedere sexual, va găsi un limbaj comun al plăcerii şi această nouă perspectivă va aduce o lumină nouă în relaţie. Pot apărea episoade de gelozie sau neîncredere şi este important să reţină că are nevoie de o perspectivă practică şi de flexibilitate, să nu fugă de responsabilităţi. Deşi nu e rigid, în discuţiile de cuplu se recomandă o atitudine raţională, introspectivă. Va căuta în interiorul său mai profund, îşi va pune întrebări existenţiale şi va privi lumea şi oamenii din alte unghiuri. Va simţi nevoia să îşi urmeze inima mai mult ca oricând şi va avea mare nevoie de sprijinul partenerului. Este foarte important să îşi stabilească clar priorităţile şi ce îşi doreşte cu adevărat.

Săgetatorul are patima aventurii în sânge, fiind un idealist cu aşteptări mari. Şarmul şi energia pozitivă de care dau dovada îi inspiră pe cei apropiaţi lor. Entuziasmul îi pregăteşte pentru provocările actualei relaţii sau pentru cele ce vor urma şi problemele întâmpinate până acum vor dispărea ca prin minune. Există şansa să intre în altă relaţie care le va da un nou sens de a fi – unii se vor îndrăgosti nebuneşte şi vor dori să-şi oficieze iubirea. Cei aflaţi în cuplu vor dori să reîmprospăteze legătura, trăind mai intes, mai pasional, iar relaţiile cu prietenii şi familia vor fi favorabile, pline de viaţă şi căldură. Va avea armonie şi fericire, dar şi provocări şi va căuta stabilitatea şi prietenia adevărată. Problemele apărute vor fi depăşite până la jumătatea lunii octombrie şi va fi un an al păcii sufleteşti şi al echilibrului în cuplu. Cei singuri vor trăi foarte intens, experimentând şi lăsându-şi libertatea de a cunoaşte cât mai multe persoane în speranţa că o vor întâlni pe cea potrivită.

Capricornul simte nevoia acută de împlinire socială. Este precaut şi se gândeşte foarte bine înainte de a lua o decizie importantă. Cei singuri vor trăi legaturi scurte dar intense, de care este bine să se bucure, lăsându-le în urmă după ce s-au consumat. Venus este de partea sa şi este posibil să întâlnească persoana potrivit. Dacă se va îndrăgosti, va simţi compatibilitatea puternică cu persoana respectivă, fiindcă vor avea foarte multe lucruri în comun. Cei aflaţi în cuplu se vor simţi mai în siguranţă în compania persoanei iubite, împărţind anumite responsabilităţi, îndatoriri. Comunicarea se va îmbunătăţi, ceea ce îl va face mai iubitor şi grijuliu faţă de cei dragi. Empatia şi compasiunea îl vor implica în cauze sociale, iar şarmul plin de căldură va fi o inspiraţie pentru cei din jur. Se anunţă a fi un an bun pentru încrederea de sine, dar şi încrederea în cei apropiaţi va fi mai puternică. Va fi mai selectiv în privinţa valorificării timpului. Anul se anunţă promiţător şi încărcat de energie pozitivă, care va deschide perspectiva unui viitor împlinit şi este bine să profite de toate darurile primite.

Vărsătorul este vizionarul care adoră să traiască viaţa la maximum, să petreacă timp în compania oamenilor inteligenţi. Se arată noi perspective în relaţiile de familie şi discuţii despre un nou membru în familie. Noile experienţe îi ajută să găsească alte perspective şi răspunsuri la întrebări pe care le avea de multă vreme. Dacă vrea să trăiască iubirea foarte intens, să se bucure de viaţă şi de tot ce are ea de oferit, va avea un an favorabil. Va întâlni oameni noi şi va vrea să încerce noi experienţe. Cei singuri vor trăi momente foarte romantice alături de o persoană deosebită, dar este posibil ca relaţia să nu dureze prea mult. Cei care sunt în cuplu îşi vor îmbunătăţi relaţia, adăugând un strop de magie. Comunicarea cu cei din jur este favorizată, iar în a doua jumătate a anului va avea armonie şi optimism.

Peştii sunt cei mai romantici nativi şi fac tot posibilul să ofere persoanelor iubite cele mai deosebite momente. Cei care sunt în cuplu vor avea senzaţia de comoditate, de bine şi trebuie să aibă grijă să nu lase posesivitatea şi gelozia să ruineze aceste sentimente. Dorinţa lor acerbă de certitudine atrage reacţii exagerate şi este nevoie să descopere o altă perspectivă în modul de manifestare din relaţiile apropiate. Întreaga familie va fi mai receptivă la nevoile lor şi îi vor sprijini cu potenţialele divergenţe ce pot apărea. Vor căuta stabilitatea şi viaţa lipsită de griji şi vor fi mai sensibili. Cei singuri pot întâlni o persoană pe gustul lor – romantică, stilată şi inteligentă. Optimismul îi ajută să depăşească momentele dificile.

C.N.