11.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 23:54
No menu items!

Beat și drogat, la volanul unei mașini cu patru kilograme de aur şi 400.000 de euro

spot_img

Poliţiştii din Brăila au oprit o maşină condusă de un bărbat care avea permisul suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi drogurilor, iar în autoturism au fost găsite patru kilograme de aur şi 400.000 de euro. Surse judiciare afirmă că bărbatul este fiul unui cunoscut om de afaceri local.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila au anunţat că poliţiştii au oprit în trafic miercuri seara, un bărbat care conducea o maşină pe strada Unirii din municipiu. 
 
“În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, brăileanul a fost testat şi cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezenţă a substanţelor psihoactive”, au precizat poliţiştii.

 
Ei au menţionat că bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

 
De asemenea, în maşina sa, poliţiştii au găsit obiecte tăietor-înţepătoare, peste 400.000 de euro, patru kilograme de aur, 7.000 de lei.
 
Surse judiciare susțin că bărbatul este Mădălin Costin, fiul lui Sorin Costin, un om de afaceri local, decedat la sfârșitul anului 2022. Mădălin Costin este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi spălare de bani.
 
R. Dan