10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 2:41

Avocatul Mordechai Tzivin: „România a devenit un stat polițienesc”

spot_img

Un avocat israelian care a apărat mulți compatrioți arestați în România a declarat pentru presa de la Tel Aviv că, în opinia sa, „România a devenit un stat polițienesc”.

Familiile celor doi israelieni arestați la București,  în dosarul „Black Cube”, Ron Weiner și David Geclowicz, au sosit, joi, în România pentru a-i vizita și a le fi alături.

Potrivit cotidianului israelian Israel Hayom, compania Black Cube urma să angajeze avocați din România, fără a preciza dacă va apela la celebrul Mordechai Tzivin. „Ei sunt niște angajați buni și suntem siguri că vor fi eliberați în curând”, a declarat o sursă apropiată de cei doi suspecți.

Între timp, foști ofițeri ai unui serviciu secret din România au declarat pentru presa de la București „nu este nimic ilegal în activitatea companiei Black Cube”.

Avocatul Moti Tzibin (Mordechai Tzivin) , care s-a ocupat de multe cazuri de israelieni arestați în țara noastră, a declarat, joi, că „România a devenit un stat polițienesc”. „150 de politicieni au fost arestați în ultimii doi ani. Este o țară care se află în mijlocul luptei împotriva corupției care s-a răspândit acolo, iar unii oameni devin victime”.

Emanuel Stan