5.1 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022 - 0:51
No menu items!

Atac cu drujba, într-un bar din județul Galați. Proprietarul localului, grav rănit de către un fost deținut

spot_img

Un bărbat eliberat recent din închisoare a intrat, săptămâna trecută, într-un local din Târgu Bujor, județul Galați, înarmat cu o drujbă și l-a atacat inclusiv pe proprietarul localului.

Se pare că bărbatul, eliberat de curând din penitenciar, a vrut să se răzbune pentru că proprietarul barului a refuzat să îl mai servească.

Acesta a plecat din local și s-a întors înarmat cu o drujba, cu care a tăiat ușa în spatele căreia se baricadase patronul barului, apoi l-a atacat pe acesta, provocându-i mai multe răni grave.

“La data de 26.12.2021, în jurul orei 12,30, pe fondul consumului de alcool şi a unei stări conflictuale spontane, inculpatul, înarmat cu un motoferăstrău în funcţiune, a intrat în incinta unui bar din oraşul Tg. Bujor, prin secţionarea uşii de acces, după care, folosind acelaşi obiect vulnerant, a agresat persoana vătămată, cauzându-i acesteia plagă tăiată, leziune traumatică pentru a cărei vindecare au fost necesare 7 – 9 zile de îngrijiri medicale”, a stabilit procurorul de caz.

O zi mai târziu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a cerut arestarea agresorului pentru tentativă la omor, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosire fără drept de obiecte periculoase. 

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.