7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 0:43
No menu items!

Asociația Procurorilor, despre modificarea OUG 7: „Dialogul este calea de soluționare a tuturor problemelor”

spot_img

Președintele Asociației Procurorilor din România, Elena Iordache, a transmis luni un comunicat de presă cu privire la prevederile Ordonanței de urgență nr. 7/2019.

„În urma convorbirii purtate la data de 25.02.2019, la sediul Guvernului României, de către reprezentantul Asociației Procurorilor din România (din partea membrilor asociației) și reprezentanții altor instituții din sistemul judiciar și asociații profesionale ale magistraților, cu Primul Ministru al Guvernului României și cu Ministrul Justiției, propunerile formulate tehnic privind necesitatea modificării/abrogării punctuale a unor prevederi/articole ale ordonanței în discuție au fost preluate și materializate în proiectul de Ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea O.U.G. nr. 7/2019.

Se dovedește încă o dată că dialogul constructiv interinstituțional este calea de soluționare a tuturor problemelor și, totodată, de preîntâmpinare a acestora.

Asociația Procurorilor din România își reafirmă disponibilitatea pentru dialog ori de câte ori situațiile impun aceasta”, a transmis Elena Iordache într-un comunicat de presă.

R.D.