10.6 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 23:29

Aproape 500 de şoferi prinşi transportând ilegal persoane

spot_img

Acţiunea amplă de verificare a transportatorilor ilegali de persoane declanşată la ordinul ministrului inerimar al afacerilor interne, Mihai Fifor, a încheiat prima săptămână. În cele 7 zile de controale au fost identificați 491 de șoferi care făceau transport ilegal de persoane. Sancţiunile nu sunt deloc blânde.

Așa cum au putut constat sunt probleme majore de sistem și mentalitate. Erorile au arătat că sunt lucruri care trebuie corectate imediat. S-au făcut greșeli dar vrem să punem punct modului defectuos. Au fost greșeli de sus până jos, multă eroare umană”, a declarat Mihai Fifor, ministrul interimar al afacerilor interne.

Ministrul Mihai Fifor a anunţat că acţiunile de control vor continua în toată ţara verificările privind șoferii care practică transport ilegal de persoane, așa cum făcea și Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal.

Totodată, au fost finalizate analizele cerute de ministrul MAI fiecărui Inspectorat de Poliţie din ţară. Acestea au fost deja trimsie către IGPR, a anunţat Mihai Fifor.