12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:30
No menu items!

Alfred Simonis, replică spumoasă pentru Cristian Ghinea. „Nu sunteți Arnold Schwarzenegger, mai degrabă sunteți Benny Hill”

spot_img

Replica lui Cristian Ghinea de săptămâna trecută „Am făcut un experiment să închid telefonul seara și m-am uitat la filmul Terminator, pe care îl recomand, este foarte bun, este cu Arnold Schwarzenegger” a fost taxată luni, în plenul Parlamentului la dezbaterea moțiunii simple a PSD împotriva ministrului. Alfred Simonis l-a comparat pe ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea cu Benny Hill.

„Ne spunea domnul Ghinea (joia trecută – n.r.): «Am făcut un experiment să închid telefonul seara și m-am uitat la filmul Terminator, pe care recomand, este foarte bun, este cu Arnold Schwarzenegger». Nu comentez gusturile dumneavoastră și nici faptul că vă puteți lua libertatea de a vă închide telefonul când doriți, parcă n-aveți nicio treabă prin Guvern. Vă închideți câteva ore și vă uitați la filme. Însă nu pot să nu mă gândesc, domnule ministru, că fiind foarte slab de îngeri, dumneavoastră, privind acest film, ați intrat în rolul actorului principal și ați început să mitraliați și să aruncați în aer toată România cu PNRR-ul acesta. O singură diferență, domnule Ghinea: dumneavoastră nu sunteți Arnold Schwarzenegger, mai degrabă sunteți Benny Hill”, a spus Alfred Simonis.